Shielding Residence – Over openhaardkluizen

Een van de eenvoudigste manieren om waardevolle documenten en bezittingen te beschermen tegen verzwakte ontvangst, is het gebruik van een kluis brandwerend risicovrij. Haardkluizen worden toegepast in topbedrijven en verschillende bedrijven over de hele wereld, als risicobeperkende maatregel. Ondanks technologische vooruitgang over de hele wereld, worden er echter effectieve methoden geformuleerd om brandongevallen volledig te stoppen.

Brandwerende kluizen zijn kluizen die zijn gemaakt om zeer hoge temperaturen te weerstaan, zoals personen die worden verwacht bij een brandongeval. Ze zijn gemaakt van composietmaterialen en leveren grote hoeveelheden isolatie in de goederen die erin worden bewaard. In de eerste plaats gebaseerd op hun eigen vermogen om warmte te weerstaan, worden kluizen in verschillende lessen of typen geplaatst – cursus A, cursus B en verfijning C. Klasse C kluizen kunnen u veiligheid bieden vanaf temperaturen van 1700 niveaus of ongeveer een uur. Baan B kluizen kunnen beter presteren – ze kunnen wel 1900 graden behalen gedurende maar liefst twee uur. Cursus A kluizen bieden maximale veiligheid – maar liefst 2000 niveaus gedurende ongeveer 4 uur. Normaal gesproken zijn kluizen van cursus A de duurste, aangezien de meest superieure brandwerende materialen en isolatoren worden gebruikt bij de vervaardiging van die kluizen.

Eigenlijk is het voor haardkluizen verplicht om ook invloedsexamens af te leggen. Het is omdat in het geval van een haardongeval de volledige installatie mogelijk instort. Afzonderlijke elementen van de vloer of het dak kunnen bezwijken, met een grote invloed op de kluis als gevolg. Omdat het een beetje haalbaar is dat de hoge temperaturen in de kluis en geluid de structurele integriteit ervan zouden kunnen verzwakken en ervoor kunnen zorgen dat het broos of vatbaar voor scheuren en scheuren is, moeten er kluizen worden gemaakt in dit soort methode dat ze niet instorten indien blootgesteld aan een mix van afdrukkrachten en hoge temperaturen. Om die reden worden ook alle brandwerende kluizen onderworpen aan effectcontroles.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *